Lang Leve De Liefde

BLOKKER als vertrouwde partner in huiselijke sfeer.

Singles die op hun eerste date al direct met elkaar gaan samenwonen! Dat is Lang Leve de Liefde: een bijzondere reality datingshow. In het programma staan twee appartementen centraal.

Of je nu 18 of 88 bent, één of twintig relaties hebt gehad, wel of geen kinderen hebt: wij zoeken voor jou de ideale match! Niet met een zoveelste snelle blind date, maar door minstens 24 uur samen te wonen in een prachtig verblijf voorzien van alle luxe. Tijdens deze unieke slow date, die maximaal 5 dagen kan duren, gaan we kijken of de liefde aanwezig is.

In Lang Leve de Liefde maken singles een serieuze kans op langdurig liefdesgeluk… door direct te gaan samenwonen op de eerste date..

Vraag van de klant

De naam Blokker staat in ieders geheugen gegrift. Iedereen in Nederland kent Blokker en iedereen weet precies waar het merk voor staat. Maar ook Blokker ontwikkelt zich. Wij willen laten zien dat Blokker op allerlei verschillende manieren in de Nederlandse huishoudens aanwezig is. Van leuke en gezellige accessoires voor de inrichting van je huis, voor de keuken of op tafel tot alle bekende schoonmaak- of huishoudbenodigdheden:  Blokker en al z’n producten zien we terug zoals iedere Nederlander ze in het dagelijks leven gebruikt. Zonder poespas, eerlijk en zoals het is.

De Match

BLOKKER en Lang Leve De Liefde

Wonen is een belangrijke pijler voor Blokker. Het is niet voor niks Dé huishoudwinkel van Nederland. En dat komt goed uit voor Lang Leve de Liefde waar ze minimaal 24 uur en maximaal 5 dagen samen onder één dak wonen. Blokker doet er alles aan om de singles daar thuis te laten voelen.

We zien in Lang Leve de Liefde singles van jong tot oud, wel of geen kinderen en uit het hele land. Ze wonen zoals ze altijd doen. We zien ze koken, opruimen, tafelen, tandenpoetsen en spelletjes spelen. Door een zo gevarieerd en eerlijk gemiddelde van de Nederlandse samenleving te casten, benadrukken we dat Blokker voor iedereen is en door iedereen beleefd wordt. 

Bestel gemakkelijk online. Dit is een nieuwe en belangrijke pijler voor Blokker. Quarantaine, heel slecht weer of gewoon geen zin om naar de winkel te gaan: bestellen kan nu via de website op je tablet of telefoon. In Lang Leve de Liefde verlaten de singles het huis niet en kunnen ze alleen spullen laten bezorgen: een ideaal moment om de nieuwe webshop van Blokker te profileren.

Concept/Middelen

In-program momenten

Resultaat

Met de reguliere afleveringen en herhalingen zijn ruim 9 miljoen mensen bereikt (6+). Met de billboards zijn ruim 4,9 miljoen mensen (6+) bereikt. De bromo heeft ruim 1,6 miljoen boodschappers tussen de 25-59 bereikt. Ruim 4,4 miljoen personen (6+) zijn bereikt met de Blokker activatiepromo's. Dit heeft uiteindelijk 1.832 deelnemers gegenereerd voor de winactie. In 27 afleveringen zaten in-program momenten. Deze hebben 81,6 GRP's binnen de doelgroep BDS 25-59 gerealiseerd.

Social media