Covid-19 protocol voor Publiek bij programma opnames

Covid-19 protocol TEP voor Publiek bij programma opnames

Update d.d. 24 november 2021

Het is sinds 5 juni 2021 opnieuw toegestaan publiek toe te laten bij opnames voor AV-producties, zowel op binnen- als buitenlocaties. Onderhavig TEP Covid-19 Protocol Publiek is bedoeld voor al het publiek aanwezig bij een televisieproductie van Talpa Entertainment Productions (“TEP”). Het is gebaseerd op het “Covid-19 Protocol Audiovisuele Sector”, versie 6.2 per 13 november 2021 (althans die onderdelen van voornoemd protocol die zich direct richten op het publiek).

 1. Is een huisgenoot (of jijzelf) positief getest op corona, blijf dan thuis in quarantaine, ook als je gevaccineerd bent (dit geldt ook voor alle huisgenoten).
 1. Heb je verkoudheidsklachten, blijf dan thuis (en laat je direct testen, ook als je volledig gevaccineerd bent).
 1. Rij je met familie of vrienden (anders dan huisgenoten) samen naar de opnamelocatie, of kom je met het openbaar vervoer, draag dan tijdens de reis een mondkapje.
 1. Voor jou en alle bezoekers geldt vanaf 13 jaar is toegang alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs. Voor bezoekers vanaf 14 jaar wordt het coronatoegangsbewijs samen met een identiteitsbewijs gecontroleerd. Als coronatoegangsbewijs kan een negatieve testuitslag met een maximale geldigheidsduur van 24 uur worden gebruikt, evenals een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-app.
 1. Eenmaal binnen na controle van het coronatoegangsbewijs hoef je geen 1,5 meter afstand te houden, maar tot dat je op je zitplaats zit dien je een mondkapje te dragen en dit geldt ook bij verplaatsingen. Je zal gecontroleerd, volgens een schema en met aanwijzingen en/of onder begeleiding naar een vaste zitplaats worden geleid en aan het einde van de opnamen eveneens gecontroleerd weer naar buiten geleid worden.
 1. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten, gooi deze daarna weg en was vervolgens je handen.
 1. Was je handen regelmatig en goed.
 1. Schud geen handen.
 1. Raak je gezicht niet of zo weinig mogelijk aan.


  Voor actuele informatie van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19